May 6, 2011

CELEBRATING OF CINCO DE MAYO (OOPS, YESTERDAY)


Så här gör du:
Köttfärs: Köttfärs, purjolök, mexikanska kryddor och smör. Bryn tills allting är genomstekt.
Sås: Creme fraiche med chilisås och chilipeppar. Blanda väl.
Grönsaker: Grön paprika - tärna. Tomat - hacka.
Lägg ut tunnbröden på en plåt och sätt ugnen på 225 grader. Varva den stekta köttfärsen med såsen, riven ost och grönsaker. Gör ett litet paket av alla tunnbröden med fyllningen i och ställ in i ugnen på 225 grader i 5 minuter.

Here's how:
Ground beef: Ground beef, leeks, mexican spices and butter.
Sauté until everything is cooked through.
Sauce: Sour cream with chili sauce and chili pepper. Mix well.
Vegetables: Green peppers - dice. Tomato - hack.
Lay thin loaves on a baking sheet and set oven to 225 degrees. Cool the fried minced meat with sauce, grated cheese and vegetables. Make a small package of all the thin bread with the filling in and put in oven at 225 degrees for 5 minutes.

 

Cinco de Mayo (spanska för "den femte maj") är en helgdag och hålls den 5 maj. Det firas rikstäckande i USA och regionalt i Mexiko. Idag är det i och för sig den 6 Maj men jag tänkte att eftersom det var fredag så var det lägligare och roligare att fira denna dag idag. Jag älskar svensk-mexikansk mat så det fick bli Enchiladas till huvudrätt och kokosbollar till efterätt.

Cinco de Mayo (Spanish for "fifth May ") is a public holiday held the 5 of May and it is celebrated nationwide in the United States and regionally in Mexico. Today it is in and on 6 of May but I thought that since it was Friday it was a better time to celebrate it today. I love Swedish-Mexican food so it had to be enchiladas for first course with coconut balls for dessert.

No comments:

Post a Comment