Jul 31, 2012

MÅNADENS GLOSSYBOX


En glad överraskning igår var att månadens Glossybox kom. Vardagslyx när det är som bäst. Den här gången kom det lyxig tandkräm, Vitamin C-puder för hyn, ansiktsmask, stärkande nagellack och fotkräm. Alla produkterna är bra att ha, och av hög kvalitet. Tyvärr var det sista boxen för min del, för nu när jag börjar plugga måste jag spara in på det mesta. D

DETTA VAR VAD JAG FICK I MÅNADENS BOX:
1.SKINPLAN Vitamin C Booster (full size)
Originalprodukt 545 kr/3 gr
“Detta unika högkoncentrat med 98% C-vitamin korrigerar och boostar huden. Följ instruktionerna på vår hemsida, då ytterst lite krävs och blandas med din dagkräm.” 

2.ALESSANDRO Heel Rescue Balm/30 ml
Orginalprodukt 139 kr/100 ml
“Ge dina fötter den lyxen de förtjänar! Produkten är bl a berikad med ingredienser som förhindrar uppbyggnaden av hård hud och ger ett långvarigt resultat.”

3.BRILLIANTSMILE Whitening+ Toothpaste (full size) Originalprodukt 149 kr/65 ml
“Den perfekta lösningen för dig som önskar vitare tänder, utan att riskera en skadlig slipverkan på emaljen. Tillför en lyxig dimension i din vardagliga tandborstningsrutin.”

4.ANATOMICALS Farewell the Scarlet Pimplehell, Cleansing Mud Mask (full size)
Originalprodukt 39 kr/15 ml
“Denna mudmask presenteras exklusivt för er Glossies som en uppföljare till juni-succén Cherry Lip Balm. Den ökar cirkulationen och gör rent din hy på djupet.” 

5.ALESSANDRO Pro White Nail Polish/4-5 ml
Originalprodukt 119 kr/10 ml
“Låt oss presentera en mirakelprodukt som tack vare ett speciellt pigment, neutraliserar missfärgningar på nagelytan som kan uppstå från bland annat färgade nagellack. Detta ger dem ett “glossigt”resultat och lacket appliceras enkelt på en rengjord nagel.”


Yesterday, I`ll got a happy surprise when my beautybox from Glossybox came. This time I`ve got an expensive toothpaste, C-vitamin powder for the skin, facial mask, nail polish and a foot creme. All products are very good brands. 


No comments:

Post a Comment