Mar 7, 2011

BIG COOKING TIME

Mmm visst ser det delikat ut? Detta är en rätt som jag intog förra året i härlig värme och sol. Man kan ju inte säga att det ser ut så på tallriken en snöslaskig dag som denna. Nej idag blir det annan mindre spännande kulinaritet  i form av en kinesisk gryta som jag gjort med bla kinesisk soja, grönsaker, kokosmjölk och nötter. Det kallas storkok och är studenternas bästa vän. Och någonting ligger det i det. Det är lätt att slösa bort sina slantar på dyr ute mat, åtminstonde om man heter Angelica och är slösaktig och lite impulsiv. Det fina med storkok är att jag bestämmer ingredienserna och nyttighetsgraden och även hur lyxig den skall bli. Och tänk vad skönt när man är hungrig och så är det bara att värma. Me like!!

Mmm this look delicate right? This is a dish that I ate last year in glorious heat and sunshine. It certainly not what I cooked a slush day like this. No, today I did not any less exciting culunary then a Chinese Stew and I made it with blah soy, vegetables, coconut milk and nuts. It's called catering facilities and is the students' best friend. It is easy to squander your money on expensive meals out, and if your name is Angelica (like me) and are a bit wasteful, and a bit impulsive you just have to do big cooking sometimes The good thing is that you decide ingredients and utility rates and also how luxurious it will be. And think how nice it is when you're hungry and it's just to take up and eat. Me like!

No comments:

Post a Comment