Dec 28, 2013

GÖR-OM-MIG DEL III

Tada! Så här blev resultatet av de två dagarna och här kan ni också läsa krönikan som summerar de två dagarna lite grann:)

2014 står och knackar på dörren och nu är det dags att summera året som gått, vända blad, blicka framåt och komponera en rad nya nyårslöften. Det är dags att släppa taget om 2013 och den fantastiska ”Gör om mig”-kvartetten, tog definitivt ett steg mot ny riktning när vi hjälpte till att styla, klä upp och framhäva deras bästa sidor.

Alla mår bra av att känna sig fina och omhändertagna och man behöver inte ha långa extensions, göra tribaltatueringar eller ha piercings i näsan för att få en ny stilfeeling. En ny färg på nageltippen, andra accessoarkombinationer eller en måttsydd skjorta kan både förhöja, försköna och förvilla samt ge en helt ny känsla, och just detta upplevde vi på ”Gör om mig”-dagarna. I takt med att deltagarna fick håromvandling och lite stiländring, fick de också en rejäl skjuts till bubblande galahumör och ett förnyat självförtroende. Detta var en dag då deltagarna fick känna sig som riktiga Kings & Queens. Tillsammans med proffsig frisör och duktiga stilkonsulter tog vi fram det mest eleganta i varje individ, och de fyra deltagarna fick massor av grooming-tips, nya stilråd och allmän konsultation om hur de kan plocka fram sin egen inre stilikon.

Susanne fick en ny kopparton i håret och upptäckte att hon var helt rätt i rött, och Pär bytte ut jeansen mot en italiensk mafioso-mundering à la Al Capone. Siw fick förnyat självförtroende i långa paljettlängder och Jimmie bröstade upp sig i skräddad kostym med perfekt matchade skinnaccessoarer. Små förändringar kan ge stor effekt och det har dessa två dagar bevisat.

Med denna inspirerande story önskar jag och ”Gör om mig”-teamet samt vår fantastiska kvartett, ett fantastiskt gott nytt (hår) år! Bild: Joakim Lindqvist

No comments:

Post a Comment